Eventkalender

9 mei - NLgroeit diner

Wat gaan we doen?

Je breidt je netwerk uit, je leert van ervaren topondernemers en groei-experts en je hebt volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Maar bovenal geeft klankborden met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, je al een enorme zet in de goede richting.

WIL JE DIT NIET MISSEN? MELD JE METEEN AAN!

NLgroeit is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. We willen jou, ambitieuze ondernemer (met een minimale omzet van 1 miljoen euro), challengen! En we willen je vragen om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers. De ondernemers komen uit West-Brabant. Ken jij in je netwerk ook een ambitieuze ondernemer die aan de voorwaarden voldoet? Nodig hem/haar uit om deel te nemen aan deze inspirerende bijeenkomst en zich aan te melden.

VERSNELLING VAN JE GROEI

  • Op het hoofdpodium hoor je het groeiverhaal van top-ondernemers. Hoe hebben zij de groei van hun bedrijf aangepakt?
  • ‘Rondetafelgesprekken’. Je gaat in gesprek met ervaren ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan gedacht had. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
  • ‘Netwerkborrel’. We sluiten af met een korte informele borrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Heb je een gaaf plan of een prangende groeivraag en wil je nog even sparren met die ene topondernemer of mentor? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

Deelname aan het event is kosteloos. Kom je ook? Meld je aan! We zien je graag op 9 mei! Ontvangst 16.30u en het programma duurt tot ongeveer 20.00u. Locatie: Rat Verleghstadion, Breda. Meer info op vind je hier !

 

Sprekers

Kees de Jong
ScaleUp Company