Eventkalender

NL Groeit - Breda

Wat gaan we doen?

Wat is het geheim achter het succes van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Op 14 december a.s. biedt NL groeit jou als groei-ondernemer de kans om een aantal topondernemers het hemd van het lijf te vragen en met collega ondernemers in gesprek te gaan. Meer info vind je ook op https://www.nlgroeit.nl/

De bijeenkomst start met het groeiverhaal van een snelgroeiend bedrijf. Wat is het geheim achter hun succes?

Vervolgens ga je tijdens ronde tafelsessies in gesprek met ervaren ondernemers en experts om met elkaar kennis, ervaring en netwerk te delen om zo je groei te  versnellen. Topondernemers geven antwoord op al je prangende ondernemersvragen.

Ook is er de gelegenheid om tijdens fauteuilgesprekken een-op-een met ondernemers, groeiambassadeurs en mentoren/coaches over groeiversnelling in gesprek te gaan.  

Invitation only
Breda Groeit is gericht op de ontwikkeling van de groeiskills van ambitieuze ondernemers.  Dit exclusieve groei-event is invite only en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ben jij een Noord-Nederlandse groei-ondernemer (met een omzet van minimaal  € 1 mln.) en wil je er graag bij zijn, meld je dan aan.