Eventkalender

12 dec - Masterclass Blockchain & Cryptocurrency

Wat gaan we doen?

Op dinsdag 12 dec a.s. organiseren we samen met onze partner RB-media een Masterclass in het NAC stadion. RB-Media ontwikkelt vanaf 2013 blockchain applicaties voor opdrachtgevers. Tevens zijn zij actief in een Startup  die advies geeft  over de ontwikkelingen in de blockchainmarkt en miners  levert en host  voor particuliere en zakelijke klanten.

Het onderwerp van de Masterclass is de Blockchain technologie en haar toepassingsmogelijkheden. Is Blockchain een grotere innovatie dan internet toentertijd en hoe gaat de 'blokkenketen' onze maatschappij en de wijze waarop we onderling samenwerken drastisch veranderen ? Welke kansen gaat dit bieden voor ondernemers, onderwijs en overheden ?

Tickets voor een gastvrije en kennisvolle avond zijn nog te reserveren. Al meer dan 80 aanmeldingen zijn er binnengekomen, dus volop kans om relaties te smeden.

Programma 

16.00u Inloop en ontvangst met soep en broodjes.
16.30u Welkom door Lead2Deal
16.45u Presentatie Trend Blockchain - welke kansen brengt deze trend en wat is Blockchain nu precies
17.15u Presentatie Crypto currency  
18.15u Naar Business Seats (vak C1/C2)
18.30u Wedstrijd NAC Breda – FC Twente
20.15u Einde wedstrijd en afsluiting avond

Reeds ingeschreven deelnemers

ABN AMRO BANK, FULL MANAGEMENT SUPPORT, DATA LEAF, AVANS Hogeschool, FUJIFILM, 216 ACCOUNTANTS, Concordia de Keizer, Waterschap Hollandse Delta, SA Wear BV, ENECO, Web Elephant, Chapeau events group, Gimbrère Advocaten, Stichting Starterslift, Werkgevers Servicepunt, Stulango, FIT2MATCH, IMK, Braaksma Hypotheken, Metzz Media, Trust, Maas en Kleiberg, Wfs, Botaniek e.v.

 

 

 

 

Sprekers

Sven Römer
Cryptivities