Eventkalender

20 sept - Ondernemers op Breda Photo

Wat gaan we doen?

Een uniek en hoogstaand cultureel evenement in Breda ondersteunen we enorm graag. Belangrijk om kwalitatieve cultuur in connectie te brengen met het bedrijfsleven en ondernemers. Voor 2018 is de titel ‘TO INFINITY AND BEYOND’. BredaPhoto wil weten wat de impact is van de almaar voortrazende wetenschap. Brengt die louter vooruitgang? Of openen we een doos van Pandora vol met nare verrassingen? Fotografen tonen in de 8ste editie van het festival de kansen, de gevaren en de dilemma’s.

Ontvangst vanaf 16.30 waarna we genieten van een rondleiding met professionele gids langs de foto expositie. Een exclusief diner aan tafel op één van de binnenlocaties maakt deze bijeenkomst helemaal af en geeft ruimte voor een goed gesprek.

16.30 uur Inloop en ontvangst op locatie voormalige Koepelgevangenis met prosecco & bite

17.00 uur Bezoek aan project The Believers (Geert van Kesteren) in de Koepel, aansluitend lopend naar Chassé Park en bezichtiging festivalpaviljoen The Infinity Path ! 

Daarna vervolg naar Breda Botanique (voormalig Bredaas Museum) en rondleiding expo Fotograaf Des Vaderlands.

18.30 uur Borrel in festivalcafé binnen of buiten

19.30 uur Diner 3-gangen verzorgd door bredase food designer Ravanello, aan ronde tafels in onze eigen privé zaal 

20.00 uur Start optreden AI specialist Sijmen van der Willik

Artificial Intelligence in beeld: wat is er mogelijk?
AI wordt al veelvuldig gebruikt bij het classificeren van beelden, maar wat kan het nog meer? Is AI slechts een geweldige namaker, of kan het net zo creatief zijn als wij? We bespreken zowel huidige toepassingen als futuristische scenario's van AI in beeld.

22.00 uur Verwachte afsluiting diner en avond

Sprekers

To infinity and beyond
Breda Photo
Sijmen van der Willik
iAdvise groep